Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Fillon java e Maturës në Gjimnazin “Hamdi Berisha” në Malishevë (Foto) – Malisheva Press

Fillon java e Maturës në Gjimnazin “Hamdi Berisha” në Malishevë (Foto)

Kur jemi në fillim të muajit maj dhe në përmbyllje të vitit shkollor, maturantët e Gjimnazit “Hamdi Berisha” në Malishevë, kanë zgjedhur një formë ndryshe nga gjeneratat e mëparshme për ta shënuar përfundimin e maturës. Ata dje kanë nisur shënimin e “javës së maturës 2017” në kuadër të së cilës po zhvillojnë aktivitete të ndryshme rekreative.