Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Fillon faza e dezinstektimit kundër rriqrave në Malishevë, ky është orari – Malisheva Press

Fillon faza e dezinstektimit kundër rriqrave në Malishevë, ky është orari

Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim, në koordimin me Shtabin Komunal të Komunës së Malishevës, informon qytetarët e fshatrave për dezinsiktimin selektiv të zonave endemike në Komunën e Malishevës.

Spërkatja e hapësirave publike do të bëhet, duke filluar nga ora 8:00 deri në ora 12:00

Fshatrat të cilët do të përfshihen në dezinsektim, brenda këtyre ditëve dhe datave janë si në vijim.

Shkarashnik, dita e Mërkurë, më date 02.05.2018

Tërpezë e Poshtme, dita  e Ënjtë,  më datë  03.05. 2018

Tërpezë, dita e Premte, më date 04.05.2018

Të gjithë banorët e zonave ku do të bëhet dezinsektimi, janë të obliguar t’i marrin masat e duhura preventive.