Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Fillon asfaltimi i rrugëve në disa lagje në fshatin Lladroc – Malisheva Press

Fillon asfaltimi i rrugëve në disa lagje në fshatin Lladroc

Fillon asfaltimi i disa rrugëve që lidhin disa lagje në fshatin Lladroc. Fillimin e asfaltimit të këtyre rrugëve, e kanë parë nga afër, kryetari i komunës , Ragip Begaj dhe Drejtori i Urbanizmit, Ahmet Morina. Begaj e Morina  i kanë uruar banorët e fshatit Lladrovc, pasi tani  do ta kanë qarkullimin më të lehtë dhe kushte më të mira.