Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Fëmijët shesin dhe shpërthejnë mjete piroteknike rrugëve të Malishevës – Malisheva Press

Fëmijët shesin dhe shpërthejnë mjete piroteknike rrugëve të Malishevës

mj_1482732581-3742458Një nga mënyrat festive në fundvit është shpërthimi i mjeteve piroteknike, mirëpo kjo është shumë shqetësuese sidomos në hapësirat publike dhe jo pak qytetar janë lënduar nga kjo mënyrë e festimit.

Komuna e Prishtinës ka dalë me një urdhëresë ndalimi për përdorimin e mjeteve piroteknike në hapësirat publike siç janë sheshet, rrugët etj. Panëvarësisht ankesave të qytetarëve, nëpër rrugët e Malishevës shihen fëmijët duke shitur e shpërthyer mjete piroteknike ani pse një gjë e tillë është e ndaluar edhe me ligj. Komuna e Malishevës dhe drejtoria e Inspekcionit nuk ka ndërmarrë asnjë hap lidhur me këtë çështje. ./mp/