Fatmir Limaj nuk ia besoi Gjinekologjisë së QKUK-së lindjen e vajzës së tij

Fatmir Limaj para pak ditësh u bë baba për herë të pestë, pasi gruaja e tij Arlinda solli në jetë një vajzë.

Politikani mund të mos iu besoj institucioneve shëndetësore të Kosovës. Kjo për arsye se ai ka zgjedhur një spital privat për gruan e tij, për të lindur vajzën Sina, shkruan Gazeta Shneta.

Kjo nuk është hera e parë që njerëzit që kanë udhëhequr me qeverinë, trajtohen nëpër spitale private dhe jo në ato publike.

Lindja në spitale private është bërë trend për shkak të kushteve më të mira dhe kushton mbi një mijë euro.

Por kjo shumë parash mund të mos jetë problem për politikanët, siç është rasti me kryetarin e Nismës për Kosovën.

Rastet që përkeqësohen në klinika private, përfundojnë në klinikën e Gjinekologjisë në QKUK.

Ndërsa për çdo ditë në këtë klinikë kryejnë lindjen 30-40 gra.