Fantazma sulmon qytetarët në Prishtinë (Video)

fantazmaGrupi R2Prank që realizon kamerë të fshehur kanë bërë rengun e radhës.

R2prank këtë herë kanë dalë në mbrëmje në disa vende të Prishtinës, përfshirë një pjesë të fshehur prapa sheshit dhe kanë frikësuar kalimtarët.

Njëri nga ta, veshur mjaft frikshëm, i ka dalë si fantazmë dhe reagimet e qytetarëve kanë qenë nga më të ndryshmet, që nga bërtimat, sharjet e deri te vrapimet për t’iu larguar, transmeton Lajmi.net.

Kjo është videoja e këtij rengu: