Familja nga Kosova aksidentohet në Serbi, të lënduarit barten në Podujevë

Dëshmitarët tregojnë se një person me veturë ua ka zënë rrugën dhe e ka detyruar shoferin nga Kosova të devijon nga rruga kështu duke u aksidentuar ku edhe kanë mbetur të lënduar pesë persona, tre prej tyre fëmijë.

Autoritetet e ndihmës së parë nga Kurshumlia iu kanë ofruar ndihmën e parë, pastaj të lënduar janë bartur në kufi me Kosovën ku me ç’rast ambulanca e Podujevës i ka pranuar të lënduarit.

Llapi.info ka kontaktuar edhe me Qendrën Emergjente të Podujevës, mirëpo të njëjtit kanë thënë se është bërë ndërrimi i punëtorëve dhe nuk kanë informacione.

Siç merr vesh Llapi.info i dyshuari për këtë aksident është ndalur për intervistim në Kurshumli.