Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Falë ndihmës së banorëve familja Kryeziu nga Mleqani bëhet me shtëpi banimi (Foto) – Malisheva Press

Falë ndihmës së banorëve familja Kryeziu nga Mleqani bëhet me shtëpi banimi (Foto)

Pas iniciativës së banorëve të fshatit Mleqan dhe nga donacioni të cilin e dhurojë Zenel Rama, familja e Mursel Kryeziut, e cila jetonte në kushte të rënda ekonomike, u bë me shtëpi të re banimi. Kësaj iniciative ju bashkuan shumë banorë të fshatit Mleqan dhe në këtë mënyrë përveç ndërtimit të shtëpisë, nga donacioni i grumbulluar, familjes Kryeziu ju sigurua edhe një ndihmë në të holla prej 100 euro në muaj për 46 muajt e ardhshëm. Ky është një shembull i mirë i solidaritetit dhe humanizmit të ndjekur nga banorët e Mleqanit.