Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Falë donacionit nga bashkëqytetarët, edhe një familje nga Banja shumë shpejtë do të bëhet më shtëpi të re – Malisheva Press

Falë donacionit nga bashkëqytetarët, edhe një familje nga Banja shumë shpejtë do të bëhet më shtëpi të re

Ndihmës për ndërtimin e shtëpive, për familjet të cilat e kanë problem strehimin i janë përgjigjur tre bashkëqytetarë tonë nga komuna e Malishevë të cilët kanë dhënë donacion  për ndërtimin e shtëpisë për familjen e Tefik Begajt nga Banja.

Këta donator,  kanë dhënë donacion prej tre mijë euro (nga një mijë euro secili), ndërsa më herët edhe komuna kishte ndarë një shumë prej mbi dy mijë euro dhe me këto mjete, kjo familje e cila deri me tani jetonte në kushte të rënda ekonomike, do të ndërtoj shtëpinë dhe përfundimisht do të zgjidh problemin e strehimit.