Facebook, rregulla të reja për mediat online- Kështu ju dalin lajmet e portalit “MalishevaPress”

fb-malishevapress

Rrjeti social Facebook ka përcaktuar disa rregulla te reja për sa i përket mediave online.

Këto ndryshime konsistojnë në faktin, që personat që kanë një profil në Facebook, të shikojnë ato media që i interesojnë në postimet kryesore, ose “neës feed’.

Por, nëse shikoni në faqen e portalit MalishevaPress në Facebook, ku e keni bërë “like”, duhet të klikoni përsëri dhe të klikoni tek opsioni “see first” ose në versionin shqip “Shiko në fillim”

Kjo do të thotë që, nëse doni të informoheni për ngjarjet dhe lajmet në Komunën e Malishevës por edhe më gjerë që do ti publikoj MalishevaPress, ju duhet të klikoni tek opsioni ‘see first’ ose në versionin shqip “Shiko në fillim”