Evropa nën borë: Kosovë, bëhu gati për ‘rikthimin’ e dimrit (Foto)

Të gjithë Evropën është lëshuar paralajmërim për shoferët që të kenë kujdes pasi moti, në disa vende ka ndryshuar e në disa të tjera do të ndryshojë në mënyrë drastike.

Ditët e para të pranverës që përshkuan Evropën ishin me diel dhe bënë që shumë shpejt qytetarët evropianë të harrojnë të ftohtin dhe të bëhen gati për ditët e nxehta, mirëpo bora e befasishme ua prishi qejfin.

Cekët, polakët, gjermanër sot u befasuan kur rrugët në muajin prill u mbuluan nga bora, kjo shkaktoj kaos në trafik pasi shoferët tashmë kishin zëvendësuar gomat e dimrit më ato të verës, transmeton lajmi.net.Sllovenia ka lëshuar alarme për shoferë që të jenë shumë të kujdesshëm në trafik.