Emocionuese: Familja e Endrit Morines nga fshati Burim fal gjakun e të birit në varrimin e tij

pistap9Sot në varrezat e fshatit Burim u varros Endrit Morina nga fshati Burim me banim në Malishevë i cili humbi jetën në një aksident komunikacioni javë më parë. Në varrimin e tij letra lamtumirës lexuan nxënësit e shkollës fillore “18 prilli” nga Burimi dhe ata të shkollës fillore “Ibrahim Mazreku” ku Endriti ishte nxënës. Familja e Endritit e cila në luftën e UÇK-së, kishte dhënë dëshmorë, sot bëri një akt njerëzor dhe fisnik duke e falur gjakun e të birit Endritit familjes e familjari i së cilës ishte i përfshirë në aksident.