Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Ekskluzive: Pamje nga rënia e Malishevës në duart e forcave ushtarake dhe paramilitare të Millosheviqit 1998 (video) – Malisheva Press

Ekskluzive: Pamje nga rënia e Malishevës në duart e forcave ushtarake dhe paramilitare të Millosheviqit 1998 (video)

malisheva

Malisheva press ju sjellë pamje nga rënia e Malishevës në korrik të vitit 1998 pas luftimeve të ashpra që ishin zhvilluar në katër anët që lidhnin komunën e Malishevës me vet qytezën.

Nga pamjet mund të shihet shkatërrimi, plaqkitja dhe djegia e shtëpive dhe biznesve të shqiptarëve.