EKSKLUZIVE: Adem Berisha i bashkohet Vetëvendosjes në Malishevë

Njëri nga figurat kryesore të PDK-së në Malishevë, i cili para pak ditësh dha dorëheqje nga ky subjekt, nga sot i është bashkuar Lëvizjes Vetëvendosje.

Kjo gjë është bërë e ditur përmes një postimi në faqen zyrtare në facebook, të Qendrës së kësaj Lëvizje në Malishevë në të cilën thuhej se “Rrugëtimit të Lëvizjes VETËVENDOSJE! sot iu bashkua Adem Berisha, mësues dhe veprimtar i viteve të 90-ta, njëri nga udhëheqësit e luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës në Malishevë si dhe personalitet i respektuar!”