Edhe sot po vazhdon Seanca e Kuvendit ku po shqyrtohet programi i Qeverisë

Kuvendi i Kosovës po vazhdon seancën plenare, ku pikë e vetme e rendit të ditës është shqyrtimi i programit të Qeverisë së Republikës së Kosovës 2017-2021.

Përndryshe, programi i Qeverisë dje është prezantuar nga kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, i cili tha se është fokusuar në zhvillimin ekonomik, sundimin e ligjit dhe integrimet euro-atlantike, transmeton kp.

Ky program është kritikuar nga opozita, e cila ka thënë se është kopje e punëve të pa kryera nga qeveritë e kaluara dhe që nuk specifikon se si do të zgjidhen çështjet që janë në të.