Edhe pse i shkarkuar, drejtori i AKI-së, nuk përfillë vendimin e Haradniajt

Drejtori i AKI-së, Driton Gashi sot raporton para Komisionit për Mbikëqyrjen e Agjencisë Kosovare të Inteligjencës.

Ky është raportimi i parë i Gashit për arrestimin dhe dëbimin e gjashtë gylenistëve për në Turqi.

Pas deportimit të 6 turqve, kryeministri Haradinaj i ka kërkuar Gashit të dorëhiqet.