Edhe një sukses tjetër i atletëve nga Malisheva (Foto)

foto 1

Atleti nga Malisheva, Lorent Mazreku ka arritur të fitojë vendin e parë dhe medaljen e artë në garën e vrapimit e cila u mbajt dje me 26. korrik në qytetin e Mitrovicës. Kujtojmë se kjo garë u zhvilluar për nder të veprës së lavdishme të heroit kombëtarë “Enver Zymberi”. Padyshim ky është një sukses i madh edhe për Lorent Mazrekun, por edhe për Klubin e Atletikës nga Malisheva.

foto 4

foto 3

foto 2