Edhe një sukses i radhës i Atletëve nga Malisheva në vrapimin rrugor në Lipjan (Foto)

Arbnore Berisha dhe Arlind Morina renditën në mesin e fitueseve në vrapimin rrugor të mbajtur të dielën në Lipjan.

Pra të dielën me 01.04.2018 në qytetin e Lipjanit u organizua vrapimi rrugor kushtuar dëshmorit Haradin Bajrami “DINAMITI”, në këtë vrapim mori pjesë edhe Klubi i Atletikës “Malisheva” ku atletja Arbnore Berisha doli e dyta në konkurrencën e senioreve (5 km) ndërsa atleti Arlind Morina doli i treti në konkurrencën e juniorëve (3 km).