Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Edhe një risi për përdoruesit e Instagramit – Malisheva Press

Edhe një risi për përdoruesit e Instagramit

Instagrami është rrjet social më shumë i dedikuar për fotografi dhe video. Megjithatë, aty njerëzit shfrytëzojnë rastin edhe për të ndarë tekste dhe mesazhe të ndryshme.

Tani këtë do të mund ta bëjnë pa u detyruar që të zgjedhin një fotografi.

Shërbimi më i ri “Type Mode” për Storiet ju mundëson përdoruesve të përdorin vetëm shkrimin për një postim, transmeton Albinfo.ch.

Këtë veçori përdoruesit mund ta gjejnë te butoni i parë brenda Instagram Stories.

Veçoria më e re është në dispozicion për të gjithë përdoruesit përmes versionit të 30-të të Instagramit për Android dhe iOS.