Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Edhe një projekt i kanalizimit i dështuar nga qeverisja në Malishevë (Foto) – Malisheva Press

Edhe një projekt i kanalizimit i dështuar nga qeverisja në Malishevë (Foto)

Një lexues i yni ka dërguar në redaksinë e Malishevapress, disa foto ku shihet gjendja e tmerrshme e rrjetit të kanalizimit që lidhë fshatrat Gurbardh dhe Burim. Kjo gjendje e krijuar nga derdhja e ujërave të zeza mbi sipërfaqe të tokës bujqësore, jo vetëm që e kanë kontaminuar tërë atë pjesë, por është shndërruar në rrezik permanent për shëndetin e banorëve të këtyre fshatrave.

Raste të tilla të projekteve të dështuara të kanalizimeve ka gjithandej në fshatrat dhe lagjet e Malishevës, në anën tjetër qeverisja komunale vazhdon të jetë indiferente ndaj kësaj problematike të madhe dhe shqetësimit qytetarë.