Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Edhe këtë vit në Malishevë organizohet Festivali Foklorik “Oda e Llapushës” – Malisheva Press

Edhe këtë vit në Malishevë organizohet Festivali Foklorik “Oda e Llapushës”

Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport, njofton të gjithë qytetarët e komunës së Malishevës dhe më gjerë, artdashësit, rapsodët, shoqëritë kulturo-artistike, ansamblet e këngëve dhe valleve nga të gjitha trevat shqiptare se, më 1 dhe 2 gusht, prej orës 19:00, komuna e Malishevës organizon Festivalin Folklorik mbarëkombëtar “Oda e Llapushës”- Edicioni i pestë.

Festivali organizohet në kuadër të shënimit për ditët e mërgatës. Festivali ka karakter garues,  dhe në të do të prezantohen vlera të mirëfillta të folklorit shqiptar.

Në festival do të marrin pjesë rapsodë, grupe folklorike, Shoqëri kulturo-artistike dhe grupe të valleve.

Krahas festivalit do të organizohet edhe sesioni shkencor “Folklori në trevën e Llapushës” dhe Panairi artizanal.