Edhe këtë vit do të mbahet gara memoriale në not kushtuar “Esmir Shalës”

Klubi i Notit “Besa” në bashkëpunim me Federatën e Notit të Kosovës dhe me Drejtorinë Komunale për Kulturë, rini dhe sport edhe këtë vit do të organizojnë garën memoriale kushtuar notarit “Esmir Shala” .

Kjo garë do të organizohet ditën e premte me 27 korrik duke filluar nga ora 10:00 në pishinën e Banjës.

Më poshtë keni njoftimin zyrtarë nga Klubi i Notit “Besa”: