E tmerrshme: Shikoni foton prekëse të talentit kosovar të mbuluar me lloç

lloqInfrastruktura është padyshim “kanceri” i futbollit kosovar.

Fushat futbollistike janë të mbuluara më shumë me lloç se me bari, në këto ditë vjeshte.

Këtë e dëshmon më së miri fotoja e mëposhtme e talentit Redon Bejta.

Ajo është realizuar në këtë fundjavë dhe duhet të jetë një mesazh i fuqishëm për Federatën e Futbollit të Kosovës, që të mos lejojë zhvillimin e ndeshjeve në terrene të tilla.

lloqi