E pabesueshme, nesër pritet borë deri në 40 cm

Reshje të mëdha të borës pritet të bien sonte e nesër në Kosovë

Sipas parashikimeve meteorologjike, para agimit të të mërkurës e deri të enjten vonë, në Kosovë do të bjerë borë nga 40 deri 60 centimetra.

Rrugët do të jenë të rrëshqitshme, andaj keni kujdes në qarkullim sonte dhe nesër.