Dy të arrestuar për vrasjen në Plloçicë, njëri nga viktimat ishte pjesëtar i FSK-së

E plotësuar, 10:20 – Ka shkuar në dy numri i të arrestuarve për rastin e vrasjes së rëndë e të dyfishtë në Plloçicë të Malishevës.

Viktimat janë Shani dhe Bahri Maloku. I pari ishte pjesëtar i Forcës së Sigurisë së Kosovës. I ndjeri shërbente në kazermën e FSK-së në Pomozetin, në Regjimentin e Mbrojtjes Civile, Njësia MKAB (Njësia për Mbrojtjes Kimike Atomike Biologjike).

Dyshimet janë se vrasësit ishin hajna që kishin hyrë për të vjedhur në shtëpinë e viktimave.


Vrasja e dyfishtë në Plloçicë të Malishevës u bë nga hajnat

E plotësuar, 09:46  – Policia e Kosovës ka konfirmuar për Arta TV, se ka arritur ta arrestojë njërin prej të dyshuarve në vrasjen e dy vëllezërve në fshatin Plloçicë të Malishevës.

Personin në fjalë, në këto çaste po e transefron në stacion policor. Dyshimet e para janë se bëhet fjalë për një vrasje nga hajna, që kishin tentuar të vjedhin në shtëpinë e viktimave.

Koha.net do të provojë të mësojë detaje të reja rreth kësaj ngjarje.