Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Drenoc: Shtylla elektrike e dëmtuar rrezikon banorët e fshatit (Foto) – Malisheva Press

Drenoc: Shtylla elektrike e dëmtuar rrezikon banorët e fshatit (Foto)

Një lexues i Malishevapress ka dërguar në redaksinë tonë disa foto, ku shihet një shtyllë elektrike e dëmtuar dhe gati për tu rrëzuar dhe e cila po paraqet rrezik të vazhdueshëm për qytetarët e këtij fshati. Banorët e kësaj lagje bëjnë të ditur se ka disa herë që i kanë njoftuar njësitin e KEDS-it, por qe sipas tyre ata e kanë neglizhuar këtë problem dhe nuk kanë ndërmarr masat e duhura për ndërrimin e saj.