Drenoc: Policia arreston të kërkuarin

arrestimiNë fshatin Drenoc të Komunës së Malishevës, është arrestuar një person i kërkuar në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata Themelore, dega në Malishevë. I arrestuari është mashkull dhe i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit në burgun e Prizrenit, njofton Zyra për Informim Publik e Policisë së Kosovës. /MalishevaPress