Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Drenoc: Kanalizimi i dështuar i qeverisë Begaj rrezik infeksioni për banorët – Malisheva Press

Drenoc: Kanalizimi i dështuar i qeverisë Begaj rrezik infeksioni për banorët

Nuk ka as një vit që kurse është ndërtuar por tani është kthyer në problem serioz për banorët e fshatit Drenoc.

Kanalizimi i cili lidh tri lagje të këtij fshati është shëndruar në burim infeksioni dhe ka dëmtuar edhe shumë tokë pune që gjenden përgjatë këtij kanalizimi.

Fotot e dërguara nga banorët tregojnë për gjendjen alarmante e cila i gjason një moçali.