Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Drejtoria për Arsim dhe Edukim në Malishevë, ka shpallur konkurs për dy mësimdhënës (Dokument) – Malisheva Press

Drejtoria për Arsim dhe Edukim në Malishevë, ka shpallur konkurs për dy mësimdhënës (Dokument)

Drejtoria për Arsim dhe Edukim në Malishevë, ka shpallur konkurs për dy vende të lira në pozitën e mësimdhënies.

Konkretisht në SHFMU “Ibrahim Mazreku” kërkohet një mësimdhënës për lëndën Teknologji-Informative, me orar të plotë. Ndërsa në SHFMU “Hilmi Hoti” në Carrallukë kërkohet një mësimdhënës i programit fillor.

Konkursi i shpallur dje me datë 23.03.2018, do të jetë i hapur deri me datë 06.04.2018.

Më poshtë keni dokumentin e plotë dhe detajet tjera të konkursit: