Drejtoria e Arsimit shpallë konkursin për mësimdhënës dhe drejtorë (dokument)

gjimnazi hamdi berisha

Drejtoria për Arsim dhe Edukim e Komunës së Malishevës ka shpallur konkursin për pranimin e mësimdhënësve dhe drejtorëve të rinj për këtë vit.

Drejtoria kërkon 31 mësimdhënës të fushave të ndryshme, si dhe drejtorë në disa prej shkollave fillore si dhe në Gjimnazin “Hamdi Berisha” në Malishevë dhe Shkollën e mesem profesionale “Lasgrush Poradeci” në Kijevë.

Viteve të kaluara ka pas kritika në drejtim të Komunës lidhur me përzgjedhjen e stafit në shkolla, duke akuzuar komunën se ka bërë përzgjedhjen në bazë të bindjeve politike dhe afërsive familjare, por si do të rrjedhë këtë vit mbetet të shihet.

Më poshtë janë linqet e konkurseve për mësimdhënës dhe drejtorë:

Konkursi për mësimdhënës

Konkursi për drejtorë 12-Korrig–Konkursi-Drejtor-2016 (1)