Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Drejtori analfabet që udhëheq Gjimnazin “Hamdi Berisha” në Malishevë (Foto) – Malisheva Press

Drejtori analfabet që udhëheq Gjimnazin “Hamdi Berisha” në Malishevë (Foto)

Izet Hoti, drejtor i Gjimnazit “Hamdi Berisha” në Malishevë, ka bërë hiq më pak se tetë gabime gjuhësore në një status të shkurtër që ai ka publikuar në faqen e tij në facebook. Këto gabime elementare drejtshkrimore janë  skandaloze dhe të pafalshëm  për një udhëheqës dhe një menaxher të institucionit më të rëndësishëm të arsimit siç është gjimnazi në komunën e Malishevës. Aq më tepër kur kemi parasysh faktin se nga ky institucion vazhdimisht kanë dalë gjenerata të përgatitura.

Madje edhe ish profesori tashmë dëshmor i kombit “Hamdi Berisha” ishte profesor i gjuhës shqipe në këtë shkollë, të cilin sot e drejton një person i cili nuk di të shkruaj,  duke i dhënë kështu një imazh të keq vet institucionit, stafit punues dhe komunës në përgjithësi.