Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
“Dorëzohet Nisma” braktisë seancën e Kuvendit Komunal në Malishevë – Malisheva Press

“Dorëzohet Nisma” braktisë seancën e Kuvendit Komunal në Malishevë

Sot, është duke u mbajt seanca e V-të e rregullt e Kuvendit Komunal dhe përderisa asamblistët po debatonin për pikat e rendit të ditës, Nisma ka braktisur seancën duke mos u pajtuar me diskutimet e anëtarëve të Kuvendit nga radhët e opozitës, të cilët kritikuan qeverisjen komunale për një varg projektesh të dështuara.

Kujtojmë se kjo nuk është hera e parë që Nisma e braktisë seancën në këtë fillim legjislaturë të Kuvendit Komunal, në pamundësi për tu përballur me kundër argumentet e asamblistëve opozitar në njërën anë dhe në anën tjetër duke mos pas numrat e mjaftueshëm për të shtyrë iniciativat e grupit e tyre politikë, asamblistët e Nismës po e zgjedhin daljen nga salla e Kuvendit, të njëjtën gjë ky subjekt politikë e ka bërë edhe sot edhe pse një gjë e tillë nuk po ndikon fare në punën e Kuvendit Komunal nga se opozita ka korumin e mjaftueshëm për zhvillimin normal të punës së Kuvendit dhe për marrjen e vendimeve të rëndësishme për qytetarët e Komunës së Malishevës.