Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
DKAE në Malishevë shpallë ofertën për organizimin e ekskursionit për maturantët e Gjimnazit “Hamdi Berisha” (Dokument) – Malisheva Press

DKAE në Malishevë shpallë ofertën për organizimin e ekskursionit për maturantët e Gjimnazit “Hamdi Berisha” (Dokument)

Drejtoria për Arsim dhe Edukim në Malishevë, nëpërmjet ueb faqes zyrtare të Komunës së Malishevë, ka shpallur ofertën për organizimin e ekskursionit për në Shqipëri për nxënësit maturantë të Gjimnazit “Hamdi Berisha” në Malishevë. në shpalljen publike janë cekur kriteret që duhet plotësuar ofertuesi që fiton të drejtën e organizimit të këtij ekskursioni.

Kujtojmë se ditë më parë Kuvendi Komunal, kishte shfuqizuar vendimin që ndalonte vizitat e nxënësve në Shqipëri dhe pas atij vendimi për shfuqizim të Kuvendit Komunal është hap mundësia e organizimit të ekskursionit të maturantëve.

Më poshtë gjeni dokumentin e shpalljen së ofertës: