Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
DKA, siguron karriget për shkollën fillore në Bubavec – Malisheva Press

DKA, siguron karriget për shkollën fillore në Bubavec

Ka filluar inventarizimi me karrige i shkollës në Bubavec  të paraparë për fillimin e vitit shkollor 2017/2018,  dhe me këtë rast në mbledhjen e Këshillit të Drejtorëve të Komunës së Malishevës e cila u mbajt sot, drejtori i arsimit, Avdi Morina njoftoj se ndodhën në  vazhdën e përgatitjeve dhe  plotësimit të kërkesave për një vit sa më të përgatitur shkollor, theksoi.