Digjet një shtëpi në fshatin Vërmicë (Foto)

Dje rrethores 05:00 të mëngjesit është djegur një shtëpi në fshatin Vërmicë. Shkaqet e djegies së kësaj shtëpie ende nuk dihen, mirëpo sipas banorëve të lagjes menjëherë janë njoftuar policia dhe shërbimi i zjarrfikësve që kanë shkuar me kohë në vendin e ngjarjes mirëpo zjarri kishte përfshirë tërë shtëpinë.  Policia ka marrë gjitha masat dhe ka proceduar këtë rast. Deri me tani nuk ka informacione për dëmin e shkaktuar dhe shkaqet e djegies.