Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Digjet një shtëpi në fshatin Carrallukë – Malisheva Press

Digjet një shtëpi në fshatin Carrallukë

Policia e Kosovës ka raportuar se ka marrë një ankesë për një  zjarrë që ka ndodhur në fshatin Carrallukë të Malishevës. Personi i cili e ka raportuar zjarrin ka qenë pronar shtëpisë. Shtëpia ka qenë e pa banuar dhe se përveç dëmeve materiale nuk ka të lënduar thuhet në raportin e policisë./mp/