Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Dëshmitari kryesor tregon edhe një detaj që shfajëson aktivistët e VV-së – Malisheva Press

Dëshmitari kryesor tregon edhe një detaj që shfajëson aktivistët e VV-së

Po vazhdon marrja në pyetje e dëshmitarëve në rastin e sulmit ndaj Kuvendit të Kosovës, ku të akuzuar janë aktivistët e VV-së  Egzon Haliti, Adea Batusha, Frashër Krasniqi dhe Atdhe Arifi.

Dëshmitari kryesor i Prokurorisë në këto momente është duke u marrë në pyetje nga avokatët mbrojtës të të akuzuarve.

Sipas burimit të Periskopit brenda seancës, dëshmitari  ka thënë se blerësit e motorit me të cilin supozohet se është bërë sulmi, kanë pasur dialekt të të folurit nga ana e Rahovecit.

Asnjëri nga të akuzuarit për blerjen e motorit dhe sulmin ndaj Kuvendit nuk është nga Rahoveci./Periskopi/