Deputeti i Nismës e nisë 2018 me aferën e radhës, i publikohen foto intime (Foto)

U mendua se mori fund shantazhi që u kosiderua se po i bënte deputetit Haxhi Shala, por doli të mos jetë kështu, shkruan Kosovarja.

Angelina Shala po vazhdon tëpublikojë imazhe edhe më intime me deputetin në fjalë, gjë që po bën me dije hakmarrjen e vazhdueshme ndaj tij, pas ndarjes prej saj.

Publikimet që ka bërë së fundi, janë edhe një dëshmi se dyshja në fjalë, ishin të lidhur pavarësisht mohimeve që deputeti Shala tentoi t’i bënte.

Rikujtojmë, se lajmi për ndarjen e tyre që pati për pasojë këtë lloj shantazhi u bë ndër temat më mediatike që përfshiu sferën e artit dhe atë politike, meqë të dy personazhet e kësaj ngjarjeje i takojnë fushave të cekura.