Deputeti i LDK’së i thotë në sy Mustafës: Të thoja kujdes me kë po hyn në koalicion

Deputeti i LDK-së, Anton Quni sot në Kuvend iu ka drejtuar Isa mustafës me atë që ‘ ju nuk  e kishit besimin tim për qeveri por ju përgëzoj’, duke shtuar se ”të thoja kujdes se më kë po hyn në koaclicon’.

‘Ju përgëzoj për të gjitha të arriturat që keni bërë për qytetarët dhe shtetin e Kosovës, më vjen keq që s’e ke pasur votën time.’, I ka thënë Quni.