Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Deputetët e LDK dhe VV në Kuvend, nga PAN’i vetëm një deputet prezent – Malisheva Press

Deputetët e LDK dhe VV në Kuvend, nga PAN’i vetëm një deputet prezent

Seanca konstituive e Kuvendit të Kosovës, e cila është thirrur nga kryesuesi, Adem Mikullovci po vazhdon edhe sot.

Derisa VV dhe LDK e kanë konfirmuar pjesëmarrjen, PAN ka njoftuar se nuk do të merr pjesë në seancë.

PAN ka kërkuar mbajtjen dhe të një takimi konsultativ të partive politike. Në rend dite është zgjedhja e organeve udhëheqëse të Kuvendit, kryetarit dhe nënkryetarit.