Deputetja Bytyqi, shpërndau dhurata për fëmijët e çerdhes(Foto)

unnamedSot, deputetja e Kuvendit të Kosovës, Shukrije Bytyqi, që vjen nga Komuna e Malishevës, i shoqëruar edhe nga Kryetari i Komunës së Malishevës, Ragip Begaj, drejtori i arsimit Avdi Morina dhe drejtoresha për kulturë, Blerta Krasniqi, kanë vizituar çerdhen për fëmijë, dhe me këtë rast deputetja Bytyqi, ka shpërndarë dhurata për të gjithë fëmijët e çerdhes.

Deputetja Bytyqi dhe kryetari Begaj, i kanë uruar fëmijët me rastin e vitin të ri, ndërsa stafin e çerdhes, e kanë përgëzuar për punën e palodhshme që janë duke bërë më këta fëmijë.15780703_1854559231422764_5966621678904727137_n15781359_1854548891423798_6097775695850364148_n