Çka thanë Begaj dhe Gashi mbrëmë në Interaktiv? (Video)

Kandidati i Nismës për kryetar të Komunës së Malishevës, Ragip Begaj dhe kandidati i PDK-së, Mursel Gashi, mbrëmë ishin në debat në Interaktiv, ku u shprehen të bindur në fitoren e tyre në raundin e dytë zgjedhor që do të mbahet me 19 nëntor.

Në raundin e parë të zhvilluar me 22 tetor, Begaj, arriti të dalë i pari me 41.03% të votave por që nuk ishin të mjaftueshme për ta fituar Malishevën pa balotazh, ashtu siç shpresonte dhe ishte i bindur ai dhe subjekti i tij para raundit të parë të zgjedhjeve.

Ndërsa balotazhin arriti ta siguroj Gashi i PDK-së që me 22 tetor arriti të fitoj 27.56% të votave. Të dy këta kandidat mbrëmë u shprehen të sigurt në fitoret e tyre pas 19 nëntorit.