Çka pritet të diskutohet sot në seancën e jashtëzakonshme të Kuvendit Komunal në Malishevë

Sot, nga ora 11:00 fillon seanca e jashtëzakonshme e Kuvendit Komunal në Malishevë, në këtë mbledhje asamblistët do të diskutojnë dhe do ta shqyrtojnë propozimet e dala nga Këshilli Organizativ për kremtimin e festës së 16 Qershorit Ditës së Çlirimit dhe të Dëshmorëve të Komunës së Malishevës. Këto çmime do të propozohen konform nenit 9 të Statutit të Komunës së Malishevës.

Më poshtë keni edhe agjendën e plotë të kësaj mbledhje: