Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Cili banor i Big brother don të flejë me Thaçin në një shtrat (video) – Malisheva Press

Cili banor i Big brother don të flejë me Thaçin në një shtrat (video)

thaci

Kika, njëri prej banorëve më të njohur të reality show-t Big Brother, ka thënë se nëse ai do të flinte në shtrat me dike të seksit të njejtë, do ta bënte sigurisht për një shumë të madhe parash. Në të kundërt, ai do të bëhej ‘gay’ vetëm nëse në shtrat do të shkonte me një person të rëndësishëm të skenës politike në Kosovë dhe ai është Hashim Thaçi.

Për më shumë, dëgjoni vetë intervistën…