Category: Opinione/Editorial

Pafajësia jonë

Shkruan:Frashër Krasniqi Përmbledhje e të gjitha fakteve që dëshmojnë pafajësinë e aktivistëve të VETËVENDOSJES, të akuzuar për terrorizëm, dhe motivet politike të këtij procesi gjyqësor Më 5 nëntor
Read More