Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Carrallukë: Policia arreston personin e Kërkuar – Malisheva Press

Carrallukë: Policia arreston personin e Kërkuar

arrestime foto

Dje në fshatin Carrallukë rreth ores 11:30, është arrestuar një person i cili ishte i kërkuar nga Policia e Kosovës. Personi në fjalë është arrestuar në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata Themelore në Gjakovë. Dhe pas arrestimit i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit. Njofton Policia e Kosovës.