Carrallukë: Arrestohet personi i dyshuar

Në bazë të urdhëresës lëshuar nga Gjykata Themelore e Gjakovës, dega në Malishevë, është arrestuar një  person nga fshati Carrallukë  dhe  pas arrestimit i njëjti është dërguar në vuajtje  të dënimit në burgun e Prizrenit.