Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Bytyçi i VETVENDOSJES: Malisheva nuk Mashtrohet më! – Malisheva Press

Bytyçi i VETVENDOSJES: Malisheva nuk Mashtrohet më!

Me një status ne facebook, Anëtari i Këshillit të  përgjithshëm të Lëvizjes VETEVENDOSEJ! Muhamet Bytyçi ka komentuar zhvillimet e fundit politike në Kosovë dhe efektet e saj në Malishevë.

Në vazhdim statusi i plot i tij: