Bubavec: Nga “plumbat qorr” i dëmtohet vetura e qytetarit

foto-3Dje në fshatin Bubavec, rreth orës 09:45, minuta një qytetarë ka njoftuar Policinë se në oborrin e shtëpisë së tij, një “plumb qorr” ka rënë në veturën e tij brenda oborrit dhe me këtë rast ka shkaktuar dëme to konsiderueshme veturës së tij. Me të marr lajmin policia ka arritur në vendin e ngjarjes, duke filluar hetimet lidhur me rastin, por që deri me tani ende nuk ka persona të dyshuar dhe të arrestuar. Njofton Policia e Kosovës. Malishevapress/