Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/agp-core/classes/persistence/session/Agp_SessionAbstract.class.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/malishevapresswp2/wp-content/plugins/wcp-openweather/classes/UserOptions.class.php on line 90
Besart Shala nga Banja, arrin suksese të mëdha me klubin e notit “Steep” – Malisheva Press

Besart Shala nga Banja, arrin suksese të mëdha me klubin e notit “Steep”

Trajneri Besart Shala nga 12 titujt e mundshëm të Kampionatit të Kosovës në not fitoi 11 prej tyre Ish notuesi dhe rekordmeni nga Banja e Malishevës, Besart Shala, që aktualisht  po udhëheq Klubin e notit “Steep” nga Prishtina, fitoi Kampionatin e Kosovës në 11 kategori nga 12  sa ishin gjithsej. Klubi i notit “Steep” fitoi edhe kampionatin gjithëkombëtar për femra. Vlen të theksohet se në këto gara Klubi më i trofeshëm në Kosovë “Besa” nga Banja e Malishevë fitoi vetëm me një kategori. Pra nuk arriti të shënoi suksese